MiddelburginDialoog presenteert Jan Terlouw – een avond die je niet mag missen!

 
 
 

Programma
Naast Jan Terlouw komen er 5 inspirerende Middelburgse initiatieven aan bod die we tijdens de Dialoogtafels hebben ‘ontdekt’. Van mensen die in hun wijk het verschil maken. Hoe doen ze dat? Wat is er voor nodig? Wat kunnen we van elkaar leren? Ze vertellen er graag over. En natuurlijk zijn er ook dialoogtafels; aan plm. 15 tafels kunnen mensen in twee rondes met elkaar in een speeddialoog spreken over ondermeer de Middelburgse initiatieven, de kinderdialoog, Stadspoëzie en Samenwerking. Daarnaast komt Anna de Bruyckere met een gedicht, en is er tijdens deze avond muziek van Huibert-Jan Vader en Anouschka en ter afsluiting muziek van Karel en de Boswachters met een aantal smartlappen! Kortom, een afwisselende bijzondere avond die u niet mag missen!Meld je voor deze avond aan via middelburgindialoog@gmail.com


19.00 uur – Inloop

19.30 uur – Opening : Margot Verhaagen

19.40 uur – stadsdichter Anna de Bruyckere

19.50 uur – Jan Terlouw

20.20 uur – Presentatie filmpjes Best practices: Nico Out

20.30 uur – Muziek: Anoushka Koppelaar & Huibert-Jan Vader

20.40 uur – Speeddialoog ronde 1

21.05 uur – Muziek: Anoushka Koppelaar & Huibert-Jan Vader

21.15 uur – Speeddialoog ronde 2

21.35 uur -Terugblik en vragen met Jan Terlouw en Nico Out

21.45 uur – Afsluiting Margot Verhaagen

21.50 uur – Afterparty met Karel en de Boswachters

23.00 uur – Einde