Jan Terlouw komt naar de Dialoog in Middelburg!

 
 
 
Jan Terlouw komt op 15 februari 2018 naar Middelburg op uitnodiging van Middelburg in Dialoog. Deze avond is de slotavond van het project dat Middelburg in Dialoog in het kader van Middelburg 800 heeft uitgevoerd. In diverse wijken hebben we mensen samengebracht om met elkaar in gesprek te gaan over de leefbaarheid. Het mooie is dat de uitkomsten van deze dialogen veel raakvlakken hebben met het verhaal van Jan Terlouw.
Jan Terlouw is niet alleen oud-politicus en (jeugd) boekenschrijver. In De Wereld Draait Door was hij regelmatig te gast om te vertellen over zijn bezorgdheid over hoe wij met onze samenleving om gaan. Zijn verhaal over het ‘Touwtje uit de brievenbus’ sloeg bij vele mensen in als een bom en bracht hem weer vaak in het nieuws.
In de Spot komt hij voor alle Middelburgers een verhaal vertellen over hoe hij een duurzame samenleving ziet. Zijn oproep tot een leefbare wereld, waarin wij zorgen voor de aarde en vertrouwen hebben in elkaar is ook belangrijk voor Middelburg. Zijn visie sluit aan bij de vragen die we tegenkwamen tijdens de dialogen in de wijken. Alle bezoekers krijgen van ons zijn boekje “Kop in het Zand” mee naar huis evenals een touwtje om uit de brievenbus te hangen…Meld je voor deze avond aan via middelburgindialoog@gmail.com


Foto Sanne Terlouw