Wie ben jij als Middelburger in deze tijd?

 
 
 

Afgelopen keer bij het dialoogcafé op 3 januari waren er 20 bezoekers! Een mooie avond, waarop we eindigden met de vraag; Wie ben jij als Middelburger in deze tijd. Inmiddels is het Rozenlied gepresenteerd en zijn er diverse initiatieven van de grond gekomen. Bijgevoegd een verslag van deze avond en ook van alle plannen en ontwikkelingen. Om alles in goed banen te leiden zijn er formulieren verstuurd naar mensen met initiatieven waar we als dialoog op kunnen aansluiten Zo verwachten we dat alles steeds concreter wordt zodat we op 1 juli een gezamenlijke dag van de grond kunnen krijgen. Waar, wat en hoe precies dat gaan we komende maanden gezamenlijk invulling aan geven. Kom dus meepraten, denken en doen op 7 februari 2017 tijdens het dialoogcafé in de Vriendschap!

Dialoogcafé 7 februari 2017
Café Vriendschap, Markt 75, Middelburg
Inloop vanaf 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur

 

IMG_3350 IMG_3351

Leave a Comment