Vervolg plannen Middelburg 800

 
 
 
Dinsdag 6 december was er een inspiratie-dialoog bij café Vriendschap naar aanleiding van alle mooie plannen en ideeën die op de Dag van de Dialoog zijn verzameld. Er komen nog steeds plannen en suggesties bij ons binnen. Blijf deze gewoon sturen, we proberen alles mee te nemen!
Ook deze avond was weer druk bezocht en in drie groepen hebben we geprobeerd om de plannen en acties te vertalen naar concretere ideeën met steeds een link naar de Dialoog. Deze opbrengst wordt nu uitgewerkt. Op dinsdag 3 januari komen we dan weer bij elkaar om verder te praten over de steeds concreter wordende ideeën!
Mee praten? Je bent van harte welkom. Dinsdag 3 januari 19.30 uur in café Vriendschap!
Hier lees je wat er op de Dag van de Dialoog is bedacht, en hoe we er nu verder mee aan de slag gaan.

Leave a Comment